Warning: Creating default object from empty value in /var/www/finkommunikation.dk/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fin:kommunikation | Om mig
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/finkommunikation.dk/public_html/wp-content/themes/simplicity/functions/admin-hooks.php on line 160

Om mig

Lene - profilbilledefin:kommunikation er etableret i 2011 af Lene Finnemann Olesen (f. 1969). Mit arbejde er i store træk at lægge og gennemføre realistiske kommunikationsplaner, at skrive brandgode og rammende tekster, og at dele viden via rådgivning, undervisning og hårdt arbejde. Mine kunder er både store, offentlige organisationer, mindre private virksomheder og enkeltpersoner.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1995 og har siden arbejdet non-stop – først ved dagbladet JydskeVestkysten og siden ved Forbrugerstyrelsen, IDG Danmark, Falck Danmark, Jøp, Ove & Myrthu og senest Furesø Kommune. Se mit CV.

Mit fokus er vedkommende kommunikation med en klar strategi, der matcher realiteterne, og som bliver udmøntet i konkrete handlinger og målbare resultater via en velassorteret værkstøjskasse.

Fagligt er jeg en præcis formidler med sproglig sans og fokus på at levere kvalitet til tiden. Jeg lægger vægt på respekt og samarbejde på tværs af faggrænser, og er veltrænet i at begå mig på alle niveauer i en organisation.

Jeg er certificeret Strategisk Kommunikationsrådgiver fra Teknologisk Institut i 2011 og certificeret rådgiver i Anne Katrine Lunds lederevalueringsværktøj Kommunikationsspejlet.