Warning: Creating default object from empty value in /var/www/finkommunikation.dk/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fin:kommunikation | Kurser
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/finkommunikation.dk/public_html/wp-content/themes/simplicity/functions/admin-hooks.php on line 160

Kurser

Jeg gennemfører kurser og workshops, som jeg tilrettelægger specielt til den enkelte organisation. Kursernes formål, indhold og opbygning vil altid afhænge af det konkrete behov, men jeg underviser bl.a. i:

Skriv godt – og gør det effektivt
Spar omgivelserne for spildtid og frustrationer. Få bugt med uklare mails, tekster uden veldefinerede modtagere, sagsfremstillinger uden hoved og hale. Sammen ser vi på årsag, sammenhæng og løsninger – altsammen baseret på konkrete eksempler fra organisationen.

Strategi og planlægning
Den er tæt koblet til virksomhedens/projektets strategi og mål. Den har klare mål og modtagere. Og så fylder den højst én side. Så kort kan en effektiv kommunikationsstrategi beskrives. Med udgangspunkt i konkrete eksempler arbejder vi systematisk med den gode strategi. Dernæst puster vi liv i den med en realistisk plan.

Praktisk pressearbejde
Et effektivt og overskueligt grundkursus i, hvordan du som afdelingsleder, fagmedarbejder eller kommunikationsansat kan arbejde aktivt med pressen. Hvad er forudsætningerne for en god historie? Hvilke medier egner sig til hvad? Hvordan tænker og arbejder en journalist? Hvad kendetegner en god pressemeddelelse? Og virker de overhovedet? Kurset er en vekselvirkning mellem øvelser, oplæg og debat.