Warning: Creating default object from empty value in /var/www/finkommunikation.dk/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fin:kommunikation | Planlægning
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/finkommunikation.dk/public_html/wp-content/themes/simplicity/functions/admin-hooks.php on line 160

Planlægning

Det sker, at vigtige tiltag får en skæv start, kører af sporet eller helt strander i ingenmandsland, fordi ingen har forholdt sig til, hvem der konkret skal gøre hvad og hvornår.

Uanset om projektet er stort eller lille, så anbefaler jeg altid, at I lægger en plan. Den plan ’tvinger’ jer til at forholde jer meget konkret til kommunikationsindsatsen – for eksempel til timing og budget og hvem, der helt lavpraktisk skal skrive tekster, kontakte pressen og alt det andet mere driftsbetonede kommunikationsarbejde, der kan lægge selv den dygtigste projektleder ned.

Produkt

  • En køreklar kommunikationsplan sat op i skemaform, som I selv kan arbejde videre efter. I kan også vælge at få mig til at levere helt eller delvist på den.

Målgruppe
Til jer, der ønsker at få det maksimale ud af jeres kommunikationsressourcer.